Mai ige
További munkatársaink

 

Sántáné Koch Erikának hívnak.

Tolna megyében születtem. Hőgyészen, majd a Bonyhádi Közgazdasági iskolába jártam. Közgazdász végzettséget 2007-ben szereztem. 1996-ban férjhez mentem, és három gyermekünkkel alkotunk egy nagy boldog családot.  Szentendrére 2007 nyarán költöztünk. 2008-tól a Szentendrei Református Gimnázium és Óvoda gazdasági vezetője voltam. 2015 szeptemberében kisfiam, Zalán a Szentendrei Evangélikus Zenei Óvoda kiscsoportosa lett. Ekkor én is munkahelyet váltottam, így lettem az itt dolgozó fantasztikus csapat tagja.

Evangélikus családban nőttem fel, apai nagypapám a hőgyészi gyülekezet gondnoka és pénztárosa volt. Hobbim a kertészkedés, motorozás (de csak utasként), és ha időm engedi, szívesen olvasok.

 

 

 

 

Horváth-Hegyi Olivér, hatgyermekes evangélikus lelkész vagyok.                                                                          Nyíregyházáról származom, egy hatgyerekes hívő keresztény családban nőhettem fel, amely alapvetően meghatározza gondolkodásomat.

A lelkészi pályára a tiszavasvári, majd nyíregyházi gyülekezetekben megélt közösségi élmény indított, valamint az a 16 éves kori felismerés, hogy alapvetően nem foglalkozást, hanem hivatást szeretnék választani, amely leszűkítve két legfontosabb gondolatvilágomhoz kötődik: Istenhez és az emberekhez. Így lettem lelkész.

Négy év püspöki titkári szolgálat után 2007-ben választott meg parókus lelkészévé a szentendrei gyülekezet. A lelkipásztori munka minden ágát szeretem, de legkedvesebb területeim az igehirdetés, a lelkigondozás, a gyermekek között végzett szolgálat és a családlátogatás.

Óvodánkban Olkó bácsiként a bibliaköri foglalkozásokat tartom, igyekszem minél több időt tölteni a gyerekek között, hogy kapcsolatuk természetes legyen velem. Az óvoda lelkészeként lelkigondozóként és lelkivezetőként is megszólítható vagyok szülők, gyermekek, munkatársak számára egyaránt.