Mai ige
Csillag csoport

 

 

Tóth Szilvia vagyok
Evangélikus, nagy családban nőttem fel. Mindig sok kisebb gyermek volt körülöttem. Középiskolásként hittanórákat tartottam és hittantáborok szervezője voltam. Érettségi után baby-sitterkedtem Németországban és egy egyházi óvodában lettem gyakornok óvó néni.
Ekkor döntöttem el, hogy óvodapedagógus szakra jelentkezem. Tanulmányaimat Sopronban végeztem el. Ezután Dunaújváros környékén több intézményben is dolgoztam.

2011-ben a Szentendrei Evangélikus Zenei Óvodában kezdtem el dolgozni. .
Férjemmel 2011 óta élünk Pomázon, 2017-ben született meg a kislányunk. Gyes lejárta után 2020. szeptermberében tértem vissza az óvodába. Jelenleg a Csillag csoportos gyerekek egyik óvó nénije vagyok.

 

 

Hideg Júlia vagyok.

Nagycsaládban nevelkedtem, testvéreimmel együtt reformátusnak lettünk megkeresztelve.

A pedagógus szakmára mindig is úgy tekintettem, amit kellő hivatástudattal lehet végezni. Bennem ez 2014-re ért meg, mikoris a Károli Gáspár Református Egyetemen megkezdtem tanulmányaimat óvódapedagógia szakon. 2017-ben diplomáztam, majd a Budapest-Fasori Református Kollégium Csipkebokor Óvodájában állást ajánlottak, ahol korábban a szakmai gyakorlatomat is végeztem. Az itt töltött öt év alatt rengeteget tanultam kollégáimtól, illetve a környezettudatossághoz és néptáncoktatáshoz kapcsolódó továbbképzéseken vehettem részt.

A zene és a természet két alappilére életemnek, hiszem, hogy közelebb visznek minket Istenhez. Mindennek örömét szeretném a gyermekek számára átadni humoros, következetes és szeretetteljes közegben. Úgy gondolom, a Szentendrei Evangélikus Zenei Óvodában erre nagyszerű lehetőség nyílik, így nagy öröm számomra, hogy 2023 szeptemberétől itt dolgozhatok, különös tekintettel, hogy Szentendre szívemnek nagyon kedves város.

 

 

Nagy Judit vagyok,

2018 augusztusában lettem tagja az óvodának a Csillag csoport dajka nénijeként.

Szentendrén lakom a családommal. Három gyermekem van, szeretünk biciklizni és sokat kirándulni.