Mai ige
Bárányka

Barta Adrienn vagyok. 1982-ben születtem Budapesten.

Első diplomámat az ELTE-BTK magyar szakán szereztem, majd felnőttként ért meg bennem a vágy, hogy kisgyermekekkel szeretnék foglalkozni, így kerültem az Apor Vilmos Katolikus Főiskola óvodapedagógia szakára, ahol 2012-ben diplomáztam. 2010 óta dolgozom óvónőként.

Tanultam magánéneket, és évekig tagja voltam egy felnőtt néptánccsoportnak. Jelenleg a szentendrei néphagyományéltető óvónők által alapított Filibili népdalkör tagja vagyok, valamint énekelek a szentendrei evangélikus gyülekezet kórusában.

Felnőttként keresztelkedtem és konfirmáltam 2017-ben, evangélikusnak. A helyi gyülekezeteben lelki otthonra leltem.

Férjem Mile Ferenc, klarinétművész és tanár, egy kislányunk van, Nóri. Szentendrén élünk.

 

Dalmadiné Kiss Ildikó vagyok, a Szentendrei-szigeten élek férjemmel és négy gyermekünkkel. 2011 szeptember 1.-től dolgozom ebben az óvodában.

2012- ben konfirmáltam férjemmel együtt és váltunk a gyülekezet tagjaivá. 2016 februárjában tértem vissza a GYES-ről, és lettem a Csillag csoport dajka nénije.

2018 februárjában elvégeztem a Pedagógiai- és Csalàdsegítő munkatárs tanfolyamot, így pedagógiai asszisztensként segítettem a csoportok munkáját. Hosszú távú terveim között szerepelt az óvodapedagógus végzettség megszerzése, így jelentkeztem és tanulok a PTE-n.

2020 szeptemberétől a Bárányka csoport óvónénije lettem.

 

 

Tromposch Csilla vagyok. 2017. Szeptember  01. óta vagyok a  Bárányka csoport dajka nénije.

2018 márciusában elvégeztem a Pedagógiai- és Családsegítő munkatárs tanfolyamot.

Szigetmonostoron lakom két gyermekemmel  15 éves lányommal Viviennel és 13 éves fiammal Ákossal. Szeretek sokat kirándulni és olvasni.