Mai ige
Bárányka csoport

Barta Adrienn vagyok. 1982-ben születtem Budapesten.

Első diplomámat az ELTE-BTK magyar szakán szereztem, majd felnőttként ért meg bennem a vágy, hogy kisgyermekekkel szeretnék foglalkozni, így kerültem az Apor Vilmos Katolikus Főiskola óvodapedagógia szakára, ahol 2012-ben diplomáztam. 2010 óta dolgozom óvónőként.

Tanultam magánéneket, és évekig tagja voltam egy felnőtt néptánccsoportnak. Jelenleg a szentendrei néphagyományéltető óvónők által alapított Filibili népdalkör tagja vagyok, valamint énekelek a szentendrei evangélikus gyülekezet kórusában.

Felnőttként keresztelkedtem és konfirmáltam 2017-ben, evangélikusnak. A helyi gyülekezetben lelki otthonra leltem.

Egy kislányom van, Nóri. Szentendrén élünk.

 

 

Kiss Ildikó vagyok, a Szentendrei-szigeten élek négy gyermekemmel.                                                               2011. szeptember 1-től dolgozom ebben az óvodában.

2012- ben konfirmáltam és váltam a gyülekezet tagjává. 2016 februárjában tértem vissza a GYES-ről, és lettem a Csillag csoport dajka nénije.

2018 februárjában elvégeztem a Pedagógiai- és Csalàdsegítő munkatárs tanfolyamot, így pedagógiai asszisztensként segítettem a csoportok munkáját. Hosszú távú terveim között szerepelt az óvodapedagógus végzettség megszerzése, így jelentkeztem a PTE-re. 2023 januárjában megszereztem óvodapedagógus diplomámat.

2020 szeptemberétől a Bárányka csoport óvónénije lettem.

 

 

 

Tromposch Csilla vagyok.

Minden vágyam az volt, hogy gyerekek között lehessek. 2017. szeptember  01. ez az álmom valóra vált.        Azóta vagyok a  Bárányka csoport dajka nénije.

2018 márciusában elvégeztem a Pedagógiai- és Családsegítő munkatárs tanfolyamot.

Szigetmonostoron élek férjemmel és két gyermekemmel.